Timmerhus som byggsats

Dalbo Loghouse byggs snabbt och enkelt tack vare vår utförliga byggsats. Husen har släta knutar eller s.k. laxknutar. Den smarta och starka konstruktionen gör att våra hus är lika intressanta för byggföretaget som för gör-det-själv byggaren. Det vanligaste är att ett byggföretag köper in byggsatsen och sedan uppför huset åt sin kund. Men det händer också att kunden själv köper byggsatsen och bygger huset antingen helt själv eller med hjälp av en byggfirma.

Byggsatsen innehåller väggar, golv och takstolar, liksom fönster och dörrar. Återstående material såsom isolering och takpannor köps lämpligen hos din lokala byggfirma.

Med byggsatsen får du detaljerade bygg- och monteringsanvisningar, som tar dig genom bygget steg för steg.

Bygget steg för steg

Bilderna i galleriet ovan visar översiktligt byggnationen av ett av våra timmerhus tillverkat helt efter kundens önskemål.
Vi börjar ofta bara med en enkel skiss som förslag till planlösning, så går vi sedan vidare med ritningar och konstruktionsförslag.

Vår strävan är att alltid genomföra dina planer och idéer så långt som möjligt, allt för att din dröm om ett ekologiskt hållbart och skräddarsytt timmerhus skall bli verklighet.